20 günlük umre fiyatları - Umre Turları 2025 -2026

212.TUR.ANKARA ÇIKIŞLI 20 GÜNLÜK SERVİSLİ UMRE PROGRAM

MEKKE: HMG GOLD HOTEL
MEDINE: Hayah Plaza Hotel Medine

Süre
19 Gece - 20 Gün
Gidiş Tarihi
16.10.2026
Dönüş Tarihi
04.11.2026
Durum
Açık
2 Kişilik Oda: 1.650 $ (Kişi Başı)

HMG GOLD  HOTEL

MEKKE: HMG GOLD HOTEL

Hayah Plaza Hotel Medine

MEDINE: Hayah Plaza Hotel Medine

Özet

Ankara çıkışlı bu 20 günlük servisli umre programı, 16 Ekim 2026’da SAUDIA AIRLINES SV256 ile başlar; dönüş 4 Kasım 2026’da SV259 ile yapılır. 19 gece süren programda Mekke’de HMG GOLD HOTEL, Medine’de Hayah Plaza Hotel Medine yer alır; Mescid-i Nebevi’ye 300 metre mesafe ve 1650 $’dan başla

Detaylı Bilgi

1650 $’dan başlayan Ankara çıkışlı 20 günlük servisli umre programı

2 kişilik oda: 1650 $ ve 3 kişilik oda: 1575 $ seçenekleriyle sunulan bu program, Ankara’dan hareket eden misafirler için düzenli ve planlı bir umre yolculuğu arayanlara hitap ediyor. 16 Ekim 2026 çıkışlı, 4 Kasım 2026 dönüşlü bu tur, toplam 19 gece konaklama içeriyor.

Uçuşlar SAUDIA AIRLINES ile gerçekleşiyor. Gidişte Esenboğa Havalimanı’ndan Cidde Havalimanı’na, dönüşte ise Medine Havalimanı’ndan Esenboğa Havalimanı’na ulaşım sağlanıyor. Bu rota, yolculuğunuzu baştan sona daha anlaşılır bir akış içinde planlamanıza yardımcı olur.

Konaklama tarafında Mekke’de HMG GOLD HOTEL, Medine’de ise Hayah Plaza Hotel Medine yer alıyor. Medine için verilen Mescid-i Nebevi’ye 300 metre mesafe bilgisi, özellikle yürüyüş düzenini önemseyen misafirler için faydalı olabilir. Programın uzun kalış süresi de ziyaretlerinizi daha sakin bir tempoda planlamanıza imkân tanır.

Umre planınızı tarih, rota ve oda seçeneklerine göre değerlendirmek isterseniz, size uygun ayrıntılar için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Tur Detayları

Gidiş Uçuşu:
SAUDIA AIRLINES - Esenboğa Havalimanı → Cidde Havalimanı
16.10.2026 15:25 - Uçuş No: SV256
Dönüş Uçuşu:
SAUDIA AIRLINES - Medine Havalimanı → Esenboğa Havalimanı
04.11.2026 08:50 - Uçuş No: SV259
Konaklama Bilgileri:
MEKKE: HMG GOLD HOTEL
Giriş: 16.10.2026 - Çıkış: 01.11.2026
MEDINE: Hayah Plaza Hotel Medine
Giriş: 01.11.2026 - Çıkış: 04.11.2026

Fiyat Detayları

İki Kişilik Oda: 1.650 $ (Kişi Başı)
Üç Kişilik Oda: 1.575 $ (Kişi Başı)
Dört Kişilik Oda: 1.526 $ (Kişi Başı)
Not: 3 veya 4 kişilik oda seçilmesi durumunda Mekke ve Medine otellerinde orijinal 3 ve 4 yataklı odalar bulunmamaktadır. 2 yataklı odalara ekstra yatak olarak temin sağlanmaktadır.

MEKKE: HMG GOLD HOTEL

Hmg Gold Hotel Ekonomik standarta olup, Mekke-i Mükerreme Batha Kureyş Bölgesinde bulunmaktadır. Mescid-i Hareme mesafesi takribi olarak 3,5 km.'dir. Otelden Harem'e ve Harem'den otele 7/24 esasına göre çalışan servis araçları ücretsiz olarak bulunmaktadır. Odalarda klima, masa, su ısıtıcısı, buzdolabı, elbise dolabı, TV ve özel banyo imkanı bulunmaktadır. Konum ve Ulaşım ÖzellikleriBölge: Mekke-i Mükerreme'nin Batha Kureyş / Al Hijrah bölgesinde yer almaktadır. Konum olarak Sevr Dağı'na oldukça yakın bir noktadadır. Mescid-i Haram'a Uzaklık: Kabe'ye yaklaşık 3,5 kilometre mesafede bulunmaktadır. Servis Hizmeti: Doğrudan yürüyerek ulaşım için uzak bir konumda olduğundan, otelden Harem'e ve Harem'den otele 7/24 kesintisiz ve ücretsiz servis araçları (shuttle) hizmet vermektedir. Servisler Harem'e yakın bir noktaya kadar misafirlerimizi taşımaktadır. Oda ve Tesis OlanaklarıOda Tipleri: İki yataklı (twin), üç yataklı (triple) ve dört yataklı (quadruple) oda seçenekleri sunulmaktadır. Oda İçi Donanım: Odalarda klima, elbise dolabı, televizyon, mini buzdolabı, su ısıtıcısı, çalışma masası ve bide içeren özel banyo imkanı bulunmaktadır. Misafirlere günlük su takviyesi sağlanmaktadır. Yemek ve Konuk DeneyimleriOtelde sabah kahvaltısı ve akşam yemeği servisi sunulmaktadır.Kullanıcı Yorumları: Otelde konaklayan bazı Türk hacı ve umreciler, yemeklerin ve kahvaltı çeşitliliğinin Türk damak tadına çok uygun olmadığını belirtmektedir. Ekonomik yapısı nedeniyle temel ihtiyaçları karşılayan, lüks beklentisi olmayanlar için ideal bir fiyat/performans otelidir. HMG GOLD HOTEL ( Eski Ajnadeen Hotel )

MEDINE: Hayah Plaza Hotel Medine