850 DOLAR'DAN BAŞLAYAN KAMPANYALI EKONOMİK UMRE  PROGRAMLARI

850 DOLAR'DAN BAŞLAYAN KAMPANYALI EKONOMİK UMRE PROGRAMLARI

 Umre yapmak istiyorum ama bütçem yetmiyor diyenler , üzülmeyin  bütçenize uygun umre turları ekonomik programlar  tam size göre.  Yıllardır Kabe ,Mescid-i Nebevi ve Kutsal Toparakların hayalini kuranlar için kaçırılmayacak umre turları mevcut.  Ekonomik umre turları  , 2019 Umre Programları  Kasım - Aralık ayında başlıyor. Kasım - Aralık  ayı servisli ekonomik umre turları , Saudia Arabia Havayolları ile Cidde  havaalanına umrecilerini indiriyor.  Kasım - Aralık   ayı içerisinde planlanan ekonomik umre programı toplamda 10 - 15 - 20  gün sürmektedir. İlk 6 - 11 - 16 gün Mekke-i Mükerreme’de , son 3 gün ise Medine-i Münevvere’de servisli otellerde konaklama yapılacaktır. Mekke-i Mükerreme otelleri servisli hizmet sunmaktadır. Harem-i Şerife servisle varış süresi  on dakikadır.  Medine-i Müvevvere de ise otellerin Mescid-i Nebevi’ye uzaklığı 300 metredir. Medine’de servis hizmeti mevcut değildir. Oteller genellikle Mescid-i Nebevi’ye yürüme mesafesindedir.

Mekke ve Medine’de yemekler Türk şirketleri tarafından tabldot şeklinde verilmektedir. Yemekler Türk damak tadına uygun şekilde yapılmaktadır.  Hem otellerde hem de Haremeyn-i Şerifeyn’de bol miktarda içme suyu bulunmaktadır. Otellerde banyo yapmak için su mevcuttur , su kesintisi yaşanmaz.

Ekonomik umre turları planına göre ;   King Abdülaziz Int'l  Cidde Havaalanıngidecek olan uçak , İstanbul’dan ......... tarihinde havalanacaktır. ........ tarihinde  Mekke'den Mekke'ye ara geçiş yapılacaktır. ............... tarihinde de  Prens Muhammed Bin Abdulaziz Havaalandan İstanbul’a dönüş sağlanacaktır.


EKONOMİK UMRE TURLARI

Medine-i Münevverede Mescid-i Nebeviye 250-300 mt. mesafede 3 Yıldızlı Ekonomik Oteller Mekke-i Mükerreme’de Harem-i Şerife 2,5 – 3 km mesafede servisli  Ekonomik Oteller Türk aşçılar tarafından  hazırlanmış ekonomik tabldot sabah kahvaltısı ve akşam yemeği en iyi umre turu için her 45 kişilik gruba özel ilmi manevi değeri yüksek tecrübeli rehberler, Uzman Turizm  ayrıcalığı ile ekonomik umre  paketimizde her umreciye “Seyahat Sağlık Sigortası”

UMRE TURLARI MEKKE GEZİ YERLERİ

Ekonomik umre turları programında Mekke dış gezi yerleri şöyle olacaktır:

SEVR GEZİSİ-ARAFAT GEZİSİ-MİNA GEZİSİ-MÜZDELİFE GEZİSİ-CEBEL-İ NUR GEZİSİ

Ekonomik umre turları programında Mekke iç gezi yerleri şöyle olacaktır:

PEYGAMBER EFENDİMİZ’İN (sav) DOĞDUĞU EV-SECER MESCİD GEZİSİ –CİN MESCİDİ GEZİSİ –CENNET-ÜL MUALLA KABRİSTANI GEZİSİ

UMRE TURLARI MEDİNE GEZİ YERLERİ

Ekonomik umre turları programında Medine gezi yerleri şöyle olacaktır:

UHUD DAĞI GEZİSİ-KIBLETEYN MESCİDİ GEZİSİ- YEDİ MESCİDLER GEZİSİ-CENNET-ÜL BAKİ KABRİSTANI GEZİSİ- OSMANLI TREN İSTASYONU GEZİSİ


UMRE TURLARI EKONOMİK PROGRAMLAR FİYAT LİSTESİ


Toplam 9 gece 10 gün sürecek olan umre turu fiyatları şu şekildedir:

2 li oda kişi başı fiyatı :      900   $

3 lü oda kişi başı fiyatı :     875   $

4 lü oda kişi başı fiyatı :     850   $


Toplam 14 gece 15 gün sürecek olan umre turu fiyatları şu şekildedir:

2 li oda kişi başı fiyatı :     1125  $

3 lü oda kişi başı fiyatı :    1075 $

4 lü oda kişi başı fiyatı :     1050  $


Toplam 19 gece 20 gün sürecek olan umre turu fiyatları şu şekildedir:

2 li oda kişi başı fiyatı :     1175  $

3 lü oda kişi başı fiyatı :    1150  $

4 lü oda kişi başı fiyatı :    1100  $

Umre turu programında sabah ve akşam tabldot şeklinde yemek servisleri olacaktır. Umre turları ekonomik programları  bütçesi dar olanlar için kaçırılmayacak bir fırsat. Rabbim umrelerinizi ve yapacağınız tüm ibadetleri şimdiden kabul eylesin.


UZMAN TURİZM HAC VE UMRE 

444 88 96

Firmamız, 1989 yılında kurulmuş olup 30 yıldır Hac ve Umre sektöründe doğruluğu ve dürüstlüğü kendine ilke edinmiştir. On binlerce aileyi, noksansız bir şekilde Hac ve Umre ibadetini yaptırmanın mutluluğu içerisindeyiz. 

UZMAN TURİZM BLOG SAYFASI



    UMRE PROGRAMLARI

    KUDÜS PROGRAMLARI