2020 Hac Fiyatları

2020 Hac Fiyatları

Hac, ALLAH'a itaat ve itaat etmeyi ve Birliğin'in ifadesini içeren diğer başka ibadet eylemlerini içeren bir ibadet eylemidir. “… Ve Hac'a (Kabe) insanoğlunun Allah'a borçlu olduğu bir görevi, kabiliyetine sahip olanlar…” Allah'ın Elçisi (SAW) “İmkan nedir” diye sordu ve “Gücü ve Hacc'a gidecek maddi imkanı olmak” .


Yani Hac ortalama bir Hac paketi için yeterli paraya sahip olan herkes için zorunludur. Eğer Allah'ın dediği imkanlara rağmen reddedilirse: “… ve her kim inkar ederse, Allah hiçbir Alamin'e (insanlık, cinler ve var olan her şeye) ihtiyaç duymaz…”


Haccımı gelecek için erteleyebilir miyim? Bir Müslüman 'kabiliyetine' sahip olduğunda, Resulullahın'ın dediği gibi Hac'ı ertelememelidir: “Hac için niyet eden, hastalanabileceği ya da düştüğü ya da bir ihtiyaca maruz kaldığı için acele etmelidir (Hac'dan kaçmamalıdır).


Hac için kime eşlik etmeliyim? Sevgili Peygamberimiz, Hac'ın “Gücü ve Hacc'a gidecek maddi imkan”  tanımlasına rağmen, birçok insan bu hükmü yiyecek, içecek ve para olduğunu düşünmektedir.


Hac hükümleri şunları  da içerir:

- Saf ve Helal para harcamak

- Güzel işler yapmak

- Doğru ve bilgili insanlar eşliğinde gitmek

- Alçak gönüllü olan ve haccınızı Allah'ın Resulü'nün sünnetine uygun olarak gerçekleştirmenize yardımcı olacak insanlar .

hac fiyatları 2020

Bu önemlidir, çünkü insanlar genellikle Hac için katıldıkları grupları yiyecek ve konaklama seçeneklerine göre seçerler. Daha sonra Hac'ın düzgün bir şekilde nasıl yapılacağı konusunda yeterli rehberlik ve öğretim / talimat aldıklarında Hacc'dan daha çok sevap kazancı elde ederler. ”

Haccım kabul olacak mı?

Hacc'ın kabul edilmesi için şartlar şunlardır:

- Saf ve Helalinden kazanarak gittiği hac olması

bunu gerçekleştirdikten sonra da sadece Allah rızasıyla gitmek

- Peygamber'in Sünnetine uygun olarak hac ibadetini yerine getirmek

- Hac sırasında cinsel ilişkide bulunmamak 

Allah'ın ve elçisinin emirlerine itaat etmek

2020 Hac turları

Uzman Turizm, 2020 ve ötesinde en iyi Hac turları 2020 ve Umre turları sağlamaya adanmıştır. Hac turlarınızı ve Umre turlarınızı mümkün olan en iyi şekilde unutulmaz kılmak için tüm ihtiyaçlarınızı ve gereksinimlerinizi karşılamayı ve tüm planlama işlerini sizin için gerçekleştirmeyi amaçlıyoruz.

Uzman Turizm, müşteri hizmetleri için olağanüstü bir çaba ile sahip tüm müşterilerimize kişisel ve değerli bir değerlendirme sunmaya adamış bir tam hizmet seyahat şirketi acentasıdır. Motive, son derece deneyimli ve kalifiye personelimiz, güvenilir ve verimli bir hizmet sunmayı ve planlamanıza yardımcı olduğumuz her seyahatin başarıyla tamamlanmasını taahhüt eder.

IATA üyesi olan acentemiz  İstanbul / Ankara çıkışlı önde gelen Hac Fiyatları ve Umre Fiyatları sunmaktan gurur duyar. Alandaki yüksek deneyimimiz, en iyi özel Umre paketlerini, Hac paketlerini ve İslamik Otel Turları sunabileceğimiz anlamına geliyor. Hac paketlerimiz ve turlarımız için bir cok farklı lokasyondan farklı tarihlerde çeşitli kalkış seçenekleri sunmaktan mutluluk duyuyoruz.

hac turları 2020

Yolculuğunuzun sorunsuz ve son derece akılda kalıcı olmasını istediğinizi biliyoruz, bu nedenle tüm Hac ve Umre fiyatlarımızı ve turumuzu uçuş seçeneklerinden en yüksek standart konaklamaya kadar tüm kişisel ihtiyaçlarınızı dikkate alacak şekilde uyarlıyoruz. Kişiselleştirilmiş hizmetimiz, Hac ve Umre turlarımızdan en iyi şekilde yararlanabileceğiniz ve sizin için en iyi paketi sunabileceğimiz anlamına gelir. Size mümkün olan en iyi fırsatı ve sunabileceğimiz en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyoruz.

2019'daki 2020 ve Umre paketleri için Hac paketleri için  , daha fazla bilgi için web sitesine göz atın ve herhangi bir sorunuz varsa bizimle iletişime geçin .


2020 Hac turları