1150 $'DAN BAŞLAYAN EKONOMİK  KAMPANYALI   ŞEVVAL UMRE PROGRAMI

1150 $'DAN BAŞLAYAN EKONOMİK KAMPANYALI ŞEVVAL UMRE PROGRAMI

Umre yapmak istiyorum ama bütçem yetmiyor diyenler , üzülmeyin  bütçenize uygun umre turları kampanyalı ekonomik programlar  tam size göre.

  Yıllardır Kabe ,Mescid-i Nebevi ve Kutsal Toparakların hayalini kuranlar için kaçırılmayacak umre turları mevcut. 

 Ekonomik umre turları  , 2022 Umre Programları  şevval ayında başlıyor. şevval  ayı servisli kampanyalı ekonomik umre turları , Saudia Arabia Havayolları ile Medine  havaalanına umrecilerini indiriyor. 

 Şevval   ayı içerisinde planlanan kampanyalı ekonomik umre programı toplamda 10 - 15 ve 20  gün sürmektedir.  6 - 11 - 16 gün Mekke-i Mükerreme’de , son 3 gün ise Medine-i Münevvere’de Ekonomik servisli otellerde konaklama yapılacaktır.

 Mekke-i Mükerreme otelleri servisli hizmet sunmaktadır. Harem-i Şerife servisle varış süresi  on dakikadır. 

 Medine-i Müvevvere de ise otellerin Mescid-i Nebevi’ye uzaklığı 300 metredir. Medine’de servis hizmeti mevcut değildir. Oteller genellikle Mescid-i Nebevi’ye yürüme mesafesindedir.

Mekke ve Medine’de yemekler Türk şirketleri tarafından  verilmektedir. Yemekler Türk damak tadına uygun şekilde yapılmaktadır. 

Hem otellerde hem de Haremeyn-i Şerifeyn’de bol miktarda içme suyu bulunmaktadır. Otellerde banyo yapmak için su mevcuttur , su kesintisi yaşanmaz


Fiyata Dahil Olan Hizmetlerimiz : Vize, Uçak Bileti, Otel Konaklama, Üç Öğün Yemek (AÇIK BÜFE ), Çanta, Valiz, Zemzem (5 LT), Umre Rehberi, Mekke ve Medine Ziyaretleri.






Kalite ve başarının öncüsü Uzman Turizmden her bütçeye uygun 2022 - 2023 şevval umre turları sizlerle. 

Siz değerli yolcularımız için tüm gereksinimlerinizi karşılamak üzere hazırlanan özel Umre paketlerini alın

Uzman Turizm, özellikle siz değerli Müslümanların bireysel ihtiyaçlarını en uygun fiyatlarla akılda tutarak tasarlanmış bir dizi Umre paketi sunmaktadır.

Turizm endüstrisinde popüler ve güvenilir bir acente. Seyahat acentemize binlerce vatandaşımız güveniyor. Acentelerimize danışarak size uygun Umre paketini ayırtın.

Sizlere teklif vermeden önce tüm fırsatların ayrıntılı yönünü göz önünde bulunduruyoruz. Şüphesiz, Umre Allah (CC) ahiret nimetlerini kazanmanın en iyi yollarından biridir.

Uzman Turizm, uygun fiyatlı umre paketlerinden fırsatlardan yararlanarak sizlerin umre gerçekleştirmelerini kolaylaştırmaktan gurur duyar.

Kutsal yolculuğunzda Umre Mekke ve Medine turunda siz değerli misafirlerimizin rahatlığını ve memnuniyetini sağlamak birincil görevimizdir.





2022-2023 Umre Fiyatları - Umre Turları - Umre-Uzman Turizm


Ekonomik umre ücretleri kategorisindeki turlarımız için 444 88 96 arayabilirsiniz. 

Sizin için en uygun umre programını bulamadıysanız ya da

 Hac Ücretleri ve Umre Turları hakkında daha detaylı bilgi almak istiyorsanız lütfen tıklayınız.