2018 Hac Kayıtları 5-16 Şubat Tarihlerinde Yapılacak
- 02 Şubat 2018
- 4236 defa görüntülendi

2018 Hac Kayıtları 5-16 Şubat Tarihlerinde Yapılacak!
Hacı adaylarının merakla beklediği 2018 hac kurası 1 Şubat tarihinde çekilecek. Kesin kayıtlar ise 05 – 16 Şubat tarihleri arasında yapılacak. Pekiyi hac kayıt işlemleri nasıl yapılacak? Hac ücreti 2018 haccı için ne kadar olacak? Bu yıl ki hac kayıtları ile ilgili tüm sorular ve yanıtlarını hacı adaylarımız için derledik.
Hac Kayıtları 5 Şubat’ta Başlıyor
1 Şubat 2018 tarihinde çekilecek ve aynı gün açıklanacak hac kura sonuçlarına göre hac kaydı yapmaya hak kazanan hacı adayları 05 Şubat – 16 Şubat 2018 tarihleri arasında kesin hac kaydı işlemlerini yaptırabilecek.
Hacı adayları; hac kayıtları sırasında Diyanet İşleri Başkanlığı veya acentelerin hac organizasyonlarından birini il kotasına göre tercih edecek. 05 Şubat sabahı 09.00’da başlaması planlanan hac kayıtları hem internet ortamında hem de müftülüklere bizzat yapılacak müracaatlarla gerçekleştirilecek. Kayıt işlemlerinin ilk etabında hacı adayları öncelikle Diyanet veya acente organizasyonu tercihinde bulunacak. Acente tercihinde bulunan hacı adayları ikinci etapta ise şirket tercihlerini yapacak.
Hacca Gidiş ve Dönüş Tarihleri Belli Oldu mu?
Hac niyetiyle Suudi Arabistan’a gidişler 17 Temmuz 2018 de başlayıp, 15 Ağustos 2018 de son kafilenin de kutsal topraklara ulaşmasıyla sona erecektir. Yurda dönüş tarihleri ise 25 Ağustos 2018 tarihinde başlayıp 20 Eylül 2018 tarihinde tamamlanacaktır.
Hacca Uzman Turizm Kalitesiyle Gidin
Hac fiyatları Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından belirlenmekte olup, Uzman Turizm bu fiyatlara uymaktadır.
Sizlerden Gelenler
Genel yorumlar
Ömer Faruk Babür
"Allah sizden razı olsun sizin sayenizde gurbet elde ibadetimizi çok rahat yerine getirdik. Hasan bey çok sağolun"
Muhammed Furkan
"35 yıllık tecrübe ile uçak, transfer, rehberlik ve otel hizmetleriyle sadece ibadete odaklanılan, değerli müşterileri hac ve umre yolculuğunda hiçbir zaman yalnız bırakmayan güçlü bir kuruluş."
Tarık Kurt
"Güzel deneyimdi, temizlik açısından güzel ve açık büfe yemekleri güzel, öneririm. "
Orhan Pektas
"Hac ve Umre ziyaretleri için vazgeçilmez bir şirket, ilgi alakaları çok iyi, güleryüzlüler ve yardımcı oluyorlar, teşekkürler tüm çalışanlarına"