5 Yıldızlı Hac Turları

5 Yıldızlı Hac Turları

Uzman Turizm, yaklaşık 30 yıldır 5 yıldızlı Hac Turları sunmaktadır, Türkiyenin en büyük Hac turu düzenleyen şirketlerinden biri haline gelmiştir. Size ve sevdiklerinize yönelik 5 yıldızlı Hac Turlarımızla birlikte seyahat ve konaklama ihtiyaçlarınızın tam memnuniyetle gerçekleştirilmesini sağlamak için bütün enerjimizi harcıyoruz.

Planlamanıza ve bütçenize göre özel olarak seçilmiş çok çeşitli Hac paketleri sunuyoruz, böylece arkadaşlarınızla ve akrabalarınızla eş zamanlı olmanız için size en uygun paketi seçebilirsiniz.

Hac görevinizi tam bir huzur ve sükûnet içinde yerine getirirken, Uzman Turizm personelimiz yolculuk boyunca size gerekli yardım ve rehberlik sunmayı taahhüt ediyor.

Bu paketlerimiz, Mescide çok yakın olup, tek yönlü özel ulaşım ve tüm VİP hizmetleri yanında bulunduran 5 Yıldızlı oteller içermektedir. Hizmetlerimizde vize bedeli, otel rezervasyon bedeli, tıbbi kartlar ve ulaşımla ilgili vergiler dahildir.

Hac paketleri hakkında daha detaylı bilgi edinmek için lütfen aşağıdaki 5 yıldızlı Hac paketleri başlığını tıklayın.

Hac paketleri hakkında herhangi bir sorunuzla karşılaşırsanız, lütfen bizimle iletişime geçin. Uzman Turizm olarak, bir sonraki Hac yolculuğunuza rezervasyon yaparken size yardımcı olmaktan mutluluk duyacağız.