Vade farksız 6 taksitle Hac İmkanı

Vade farksız 6 taksitle Hac İmkanı

28 Yıllık tecrübeyle Uzman Turizm siz değerli müşterilerimize Kuveyt Türk Seyyah Kart ve Türkiye Finans Karta 6 taksit imkânıyla Hac Turları düzenliyor, Türkiye’nin en büyük Hac Tur Organizatörlerin biri olan Uzman Turizm hizmette sınır tanımıyor. Size ve sevdiklerinize yönelik her bütçeye uygun, ekonomik, standart ve Lüks Hac Turlarımızla birlikte seyahat ve konaklama ihtiyaçlarınızın tam bir memnuniyetle gerçekleştirilmesini sağlamak için bütün olanaklarımızı seferber ediyoruz.

Haccı ve umreyi Allah için tamamlayın... (Bakara,196)

Bütçenize ve gideceğiniz tarihe özel olarak belirlediğimiz çok çeşitli Hac paketleri sunuyoruz, böylece ailenizle ve dostlarınızla eş zamanlı gidebilecek şekilde size en uygun paketi seçebilirsiniz.

İnsanlar içinde haccı duyur; gerek yaya, gerekse uzak yollardan (derin vadilerden) gelen yorgun düşmüş develer üstünde sana gelsinler. (Hac, 27)

Sizler Hac ibadetinizi tam bir huzur ve sükûnet içinde yerine getirirken, Uzman Turizm personelimiz yolculuk boyunca size gerekli yardım ve rehberlik sunmaktan mutluluk duyacaktır.

Sana, hilalleri sorarlar. De ki: "O, insanlar ve hacc için belirlenmiş vakitlerdir...   (Bakara,189)

Bu paketlerimizde, seçeceğiniz paketlere göre Mescide çok yakın, orta ve servis mesafesinde olacak olup, tek yönlü özel ulaşım ve tüm ekonomik hizmetleri yanında bulunduran Ekonomik veya Lüks oteller içermektedir. Hizmetlerimizde vize bedeli, otel rezervasyon bedeli ve ulaşımla ilgili tüm vergiler dâhildir.

Hac paketlerimiz hakkında daha detaylı bilgi edinmek için lütfen aşağıdaki Hac Fiyatları başlığını tıklayın.

HAC FİYATLARI

Hac turlarımız hakkında herhangi bir sorunuzla karşılaşırsanız, lütfen bizimle iletişime geçin. Uzman Turizm olarak, Hac yolculuğunuzda rezervasyon yaparken size yardımcı olmaktan mutluluk duyacağız.

Şüphesiz, 'Safa' ile 'Merve' Allah'ın işaretlerindendir. Böylece kim Evi (Ka'be'yi) hacceder veya umre yaparsa, artık bu ikisini tavaf etmesinde kendisi için bir sakınca yoktur. Kim de gönülden bir hayır yaparsa (karşılığını alır). Şüphesiz Allah, şükrün karşılığını verendir, bilendir.  (Bakara,158)