2024 HAC KATALOĞU
2024 Hac Fiyatları 2024 Hac Turları Hac Turları

2024 HAC KATALOĞU

2024 Hac Programları Açıklandı


2024 HAC FİYATLARIMIZ İÇİN TIKLAYINIZ 

Uzman Turizm, yaklaşık 35 yıldır Ekonomik & Lüks Hac Programları sunmaktadır, Türkiye'nin en büyük Hac turu düzenleyen şirketlerinden biri haline gelmiştir. Size ve sevdiklerinize yönelik Ekonomik & Lüks Hac Programlarımızla birlikte seyahat ve konaklama ihtiyaçlarınızın tam memnuniyetle gerçekleştirilmesini sağlamak için bütün enerjimizi harcıyoruz.

Planlamanıza ve bütçenize göre özel olarak seçilmiş çok çeşitli Hac paketleri sunuyoruz, böylece arkadaşlarınızla ve akrabalarınızla eş zamanlı olmanız için size en uygun paketi seçebilirsiniz.

Hac görevinizi tam bir huzur ve sükûnet içinde yerine getirirken, Uzman Turizm personelimiz yolculuk boyunca size gerekli yardım ve rehberlik sunmayı taahhüt ediyor.

Bu paketlerimiz, Mescide orta mesafede olup, tek yönlü özel ulaşım ve tüm ekonomik hizmetleri yanında bulunduran Ekonomik oteller içermektedir. Hizmetlerimizde vize bedeli, otel rezervasyon bedeli, tıbbi kartlar ve ulaşımla ilgili vergiler dahildir.

Hac paketleri hakkında daha detaylı bilgi edinmek için lütfen aşağıdaki Ekonomik & Lüks Hac paketleri başlığını tıklayın.

Hac paketleri hakkında herhangi bir sorunuzla karşılaşırsanız, lütfen bizimle iletişime geçin. Uzman Turizm olarak, bir sonraki Hac yolculuğunuza rezervasyon yaparken size yardımcı olmaktan mutluluk duyacağız.

Kesin kayıtlar 06-24 Kasım’da yapılacak

- Kurada adı çıkanlar, 06-24 Kasım  tarihleri arasında kesin kayıt yaptırabilecek.

- Kayıtlarını e-devlet sistemi üzerinden kendileri yapabileceği gibi, Başkanlıkla gitmek isteyenler il müftülükleri, acenteler ile gitmek isteyenler ise Başkanlıkla sözleşme imzalayan acenteler 'den kayıtlarını yaptırabilecekler.

- Belirlenen süre içerisinde kesin kayıt yaptırmayanların yerine, hac konaklama türlerine göre kura sırası gözetilerek …. tarihleri arasında illere dağıtılan kontenjanlar çerçevesinde kayıtlar alınacak.

- Hac çıkışları uzun dönemler için 12 - 15 Mayıs- kısa dönemler için ise 10 - 11  Haziran tarihleri arasında olurken, dönüşler ise 20 - 23 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek.​


Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanı Tevfik bin Feyzan el Rabia tarafından  yapılan açıklamada bu yıl hac sezonu için yaş sınırı dahil hiç bir kısıtlama olmayacağını ifade etti.

Hac Turları İçin Ön Kayıtlar

Hac turları için belirlenmiş olan programlarımız sitemiz üzerinde belirtilmiştir. Buradan inceleyebilirsiniz.

Firmamız Hac turlarında Ekonomik Oda Tip  ve Deluxe Hac şeklinde iki farklı organizasyon düzenlemiştir.

Her tur kayıtları ve detaylı bilgiler tur kapsamından öğrenilebilir.

Dönemsel olarak düzenlenen kampanyalarımızdan faydalanmak için ise bizi takip etmeniz yeterli olacaktır.

Hac turlarımıza ilişkin ön kayıt fırsatları hakkında bilgi almak için tıklayınız

2024 yılında Hac için hak kazanan ve 2024 senesinde Hacca gitmek isteyen Müslümanların beklediği haber geldi ve "Hac Fiyatları 2024",  "Hac fiyatları ne kadar?" sorusuna cevap verildi. Uzman Turizm olarak sizlere bu müjdeli haberi vermekten mutluluk duyarız. 



Makalemizin devamında HACCA gitmek isteyenler için bilmeleri gerekenler hakkında detaylı bir açıklama yapalım istedik.

Hacca Hazırlık Nasıl Yapılmalıdır?

Hac Nasıl Yapılır?

Hac Programları

Hac Ayetleri

Hac Rehberi
Genel Bilgiler

Vize İçin Gerekli Evraklar

Vize Bilgileri

Hac ve Umre Arasındaki Farklar

2023-2024 Umre Fiyatları - Umre Turları - Umre-Uzman Turizm


Ekonomik umre ücretleri kategorisindeki turlarımız için 444 88 96 arayabilirsiniz. 

Sizin için en uygun umre programını bulamadıysanız ya da

 Hac Ücretleri ve Umre Turları hakkında daha detaylı bilgi almak istiyorsanız lütfen tıklayınız